Doorgaan naar inhoud
experte

Hebt u de hulp van een expert nodig?

Wij zijn een bevlogen groep techniekliefhebbers en staan bekend om ons nuttige advies en onze ongeëvenaarde knowhow - wij staan klaar om u te helpen.

Veelgestelde vragen

Bestelling

Wat is de status van mijn bestelling?

U ontvangt de status van uw bestellingen per e-mail als verzendbevestiging. Uw levering is volledig traceerbaar - wij sturen u per e-mail een link met uw traceergegevens zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Controleer uw tracking link voor eventuele updates over uw leveringen.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

U bent van gedachten veranderd? Geen probleem - zolang de bestelling niet is ingepakt, kunt u deze wijzigen of annuleren. In dat geval kunt u ons het beste meteen bellen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren door deze te herroepen. Dit betekent dat u zich binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen uit de koopovereenkomst kunt terugtrekken. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Meer informatie over herroeping kunt u hier.

Ik heb bij de bestelling een verkeerd adres opgegeven. Wat moet ik nu doen?

Geen probleem - zolang de bestelling nog niet is ingepakt, kunt u het adres via onze klantenservice wijzigen. Bel ons zo snel mogelijk.

Betaling

Welke betaalmethoden worden aangeboden?

Wij ondersteunen alle gangbare betaalmethoden: Kies tussen Paypal, factuur, automatische incasso, bankoverschrijving, creditcard en meer betaalmethoden.

Kan ik ook op rekening bestellen?

Nee. Dit is momenteel niet mogelijk, maar neem a.u.b. contact met ons op zodat wij een alternatieve betalingsmethode voor u kunnen vinden.

Garantie

Is er een garantie voor palletstapelaars en pompwagens?

Ja, onze pallettrucks en stapelaars zijn robuust en betrouwbaar. Zozeer zelfs dat wij 5 jaar basisgarantie bieden. De basisgarantie geldt voor alle pallettrucks en hoogheffende truckproducten van Trading EU GmbH die onder de merknaam Pallit aan ondernemers worden verkocht. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn (bijv. rollen, kogellagers, afdichtingen, lampen, oplaadbare batterijen, motoren, hydraulica en bewegende en glijdende onderdelen) zijn van de garantie uitgesloten. Voor alle hieronder vermelde professionele pallettrucks geldt een Plus-garantie met een grotere reikwijdte:
- LONG-S, LONG-M, LONG-L, LONG-XL, LONG-XXL, LONG+
- SMART-M, SMART-XL
- SIX, SIX-SHORT, SIX-3K
- TABLE, TABLE-LOW, TABLE-U
- ULTRA-M, ULTRA-L, ULTRA-XL
- QUICK, SCALE+, TWO, BRAKE, 4WAY, INIX, HEAVY, RIDE, OFFROAD, LOW, ROLL, SCALE+P, START, BRICK, SIX-R, UP20, SCALE+I, ZAC-E. TRUCKGO, PULL, ONE-M, REACH, SIX-WIDE, ONE-L
De Plus-garantie geldt niet voor slijtageonderdelen (bijv. rollen, kogellagers, afdichtingen, lampen), oplaadbare batterijen en accu's. Meer informatie over garantie vindt u hier.

Retouren

Ik wil mijn bestelling terugsturen. Hoe ga ik te werk?

Voor het retourneren van product(en), gelieve ons om een retourbon te vragen. Hiervoor hebben wij uw klantnummer nodig en het bonnummer dat u op de factuur vindt. Wij sturen u dan per e-mail het retouretiket, dat u kunt uitprinten en zelf op kunt plakken. Voor meer informatie over retourneren, zie hier.

Pallit

Wie is Pallit?

Wij zijn gespecialiseerd in pallettrucks en stapelaars, maar hebben ook hefapparatuur en voorzetapparatuur voor vorkheftrucks op voorraad - altijd laag geprijsd met volledige prestaties! Wij richten ons op kleine en middelgrote bedrijven in de EU. We snappen kleine bedrijven omdat we er zelf ook een zijn. We zijn met 25 mensen, gevestigd in Duitsland in de buurt van München. De juridische entiteit van ons bedrijf achter Pallit.com heet 'Trading EU GmbH'. In onze thuismarkt Duitsland hebben we een reputatie voor het verkopen van producten van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Wij verzenden uw bestelling gewoonlijk nog dezelfde dag vanuit ons 5000 m² grote magazijn en bieden 60 dagen retourservice en reserveonderdelenservice. We kijken uit naar uw bestellingen! Lees hier meer over ons.

Heeft u meer vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

.

.

.

.

.